Kaksinpurjehduksen MM-kilpailujen ilmoittautuminen avattu

ORC:n vuosikokouksen päätösten mukaisesti ensimmäiset kaksinpurjehduksen MM-kilpailut ORC-säännöllä eli 2022 ORC Doublehanded World Championship purjehditaan perinteisen Gotland Runtin yhteydessä heinäkuun alussa.

Kilpailun järjestää Kungliga Svenska Segel Sällskapet (KSSS). Rekisteröityminen ja varustetarkastukset alkavat Tukholman keskustassa 30.6. ja itse kilpailu sunnuntaina 3.7. Rata kulkee Tukholman saariston läpi avomerelle, Gotlannin ympäri ja maaliin Sandhamniin. Palkintojenjako ja regattaillallinen järjestetään Sandhamnissa 6.7.

Lisätietoja kilpailusta sekä ilmoittautumislinkki löytyy kilpailun viralliselta ilmoitustaululta. Huomioithan, että ilmoittautumislinkki ei ole sama kuin itse Gotland Runtiin.

Tapahtumaan odotetaan runsaasti kansainvälisiä venekuntia ja myös suomalaisia venekuntia rohkaistaan ja kannustetaan osallistumaan tapahtumaan.

Avomeripurjehtijoiden hallitus ja DH-työryhmä selvittävät mm. turvallisuusvaatimuksia vielä tarkemmin KSSS:n kanssa sekä järjestävät koulutusta ja infotilaisuuksia kilpailusta kiinnostuneille ja jo ilmoittautuneille. Näistä lisätietoja lähiviikkoina.

The Gotland Runt is a perfect opportunity to offer Doublehanded sailors an opportunity to compete in the first ORC DH World Championship. It is known around the world as a challenging offshore race, and a suitable start to what we see as an annual tradition of recognizing the talents of teams in this growing sector of the sport.

Bruno Finzi, ORC Chairman