Edustusjoukkueet

Offshore Racing Team Finland

Avomeripurjehtijat ry:n hallitus valitsee vuosittain suomalaisista avomeripurjehdustiimeistä koostuvan edustusjoukkueen, Offshore Racing Team Finlandin. Tarkoituksena on nostaa avomeripurjehduksen profiilia Suomessa ja ulkomailla, auttaa avomeritiimejä saamaan lisää näkyvyyttä ja helpottaa niiden varainhankintaa.

Offshore Racing Team Finlandiin valittavien tiimien tulee hakea edustusjoukkueen jäsenyyttä vapaamuotoisella hakemuksella. Tiimit valitaan hakemusten perusteella vuodeksi kerrallaan. Suositus on, että miehistön jäsenet olisi AMP:n jäseniä, mutta minimissään kipparin tulee olla AMP:n jäsen.

Offshore Racing Team Finlandin jäseniksi valituilla tiimeillä on oikeus käyttää edustusjoukkueen logoa veneissään, tiedotteissaan, nettisivuillaan ja muussa markkinointimateriaalissaan.

Edustusjoukkueet 2023

Mercedes-Benz Offshore Team

©Alexela ORC Worlds 2021 / Felix Diemer

“Mercedes-Benz -tiimin kauden 2023 päätavoitteenamme on päästä palkintopallille Kielissä järjestettävissä ORC:n MM-kilpailuissa. Veneen perusteellinen ORC optimointi on parhaillaan käynnissä, joten tavoite on tiimin aiempien tulosten perusteella jopa realistinen. Tiimin kalenterissa on myös BOW ja muut keskeiset kisat Suomenlahdella.”

Jani Lehti, kippari

Goodio

“Goodio kilpailee kaudella 2023 DH-purjehduksen EM-mitalista Tanskassa ja SM-mitalista Suomessa, sekä osallistuu aktiivisesti DH-kilpailuihin Helsingin alueella. Kilpailujen lisäksi vene tulee olemaan tuttu näky Helsingin edustalla treeneissä ja syksylle on luvassa hyväntekeväisyystapahtuma syrjäytymisvaarassa oleville nuorille. Team Goodio tekee jatkuvaa tiedottamista sosiaalisissa kanavissa ja välittää positiivista kuvaa purjehduksesta. Teamin purjehtijat ovat Kim Jääskeläinen, Arto Rusanen ja Turo Nummi.”

Kim Jääskeläinen, kippari

tulikettu

Useimmat meistä seuraavat Tuliketun tarinaa, joka on jo ollut historiallinen. Tulikettu valittiin Avomeripurjehtijoiden edustusjoukkueeksi 2022 ja hallitus on päättänyt, että Tulikettu jatkaa tehtävässään myös vuonna 2023. Veneen kippari Arto Linnervuo tervehtii Avomeripurjehtijoiden jäseniä ja kiittää luottamuksesta edelleen.

Seuraa tiimiä tämän Tulikettu Racingia tämän Facebook-sivuilla.