Jäsenyys

Avomeripurjehtijat ry:n tarkoituksena on edistää avomeri- ja saaristokilpapurjehdusta, valvoa avomeripurjehtijoiden etuja sekä edustaa heitä Suomen Purjehdus ja Veneily ry:ssä sen luokkaliittona.

Tätä tarkoitusta yhdistys toteuttaa järjestämällä koulutusta, tiedottamalla jäsenistöään ja edistämällä purjehduskilpailujen järjestämistä sekä pitämällä yhteyttä kansainvälisiin mittasääntöorganisaatioihin ja naapurimaiden avomeripurjehdusorganisaatioihin.

Avomeripurjehtijat ry työskentelee kilpapurjehduksen puolesta edistäen suomalaista avomeripurjehdusta koko Itämeren alueella. Maksamalla jäsenmaksun tuet toimintaa, josta jokainen kilpapurjehtija hyötyy. Varmistathan siis, että kilpailet myös kaudella 2022 Avomeripurjehtijoiden jäsenenä.

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi liittyminen tapahtuu Avomeripurjehtijoiden verkkokaupassa avarit.fi, jossa jäsentietojen ja -maksun suorittaminen käy kätevästi. Avomeripurjehtijat ry:n hallitus käsittelee vielä uudet jäsenhakemukset seuraavassa kokouksessaan.

Huomioithan, että myös vuosittaiset jäsenmaksut suoritetaan verkkokaupassa – erillisiä laskuja jäsenmaksuista ei lähetetä.