FinRating-taulukkoa päivitetty

Hyvät FinRating-purjehtijat, yhteydenottojen perusteella FinRating-taulukkoon on lisätty seuraavat veneet: 2.4mr, J 70 OD, Sun Odysseya 33i (1,47m ja 1,9m). Lisäksi Finn 26 MH ja First 31.7 HR -lukuja on korjattu.

Muutama luokkaliitto on ilmoittanut kiinnostuksensa venemalliensa lisäämiseksi taulukkoon ja työ on aloitettu. FinRating-toimikunta ottaa edelleenkin vastaan kehitysideoita kun ne esitetään esim muodossa “Veneen x tiedoissa on selvä vika, oikea numero olisi y koska se on ollut LYS aikana yli 15v sama luku”. Lähetä sähköpostia osoitteeseen finrating-toimikunta@avomeripurjehtijat.org.

Ostaessasi mittakirjan, muistathan täyttää myös tilausvahvistuksen mukana tulevan linkin kautta lomake, jolla ilmoitat mittakirjan tiedot. Ilman lomakkeen täyttöä tilaus ei siirry mittaajien työjonoon.

Ohjeet ja usein kysytyt kysymykset löydät Hinnasto ja UKK -sivulta.

Joonas Sovinen
FinRating-toimikunta