WB 2006

WB Sails Round the Buoys peruuntui kovan sumun vuoksi…

WB 2006

WB 2006 Tarantellasta nähtynä

Tämän vuoden versio WB-Sails Round the Buoys kisasta jouduttiin valitettavasti peruuttamaan kovan sumun vuoksi. Sumu oli sen verran paksu ettei lähtöaluksesta nähnyt kunnolla alamerkkiä, ylämerkistä puhumattakaan. Ensimmäinen lähtö oli suunniteltu klo. 11.00:ksi, ja runsaan 4 tunnin odotuksen jälkeen järjestäjät päättivät peruuttaa kisan. Loppuvaiheessa aurinko paistoi sumupilven läpi, mutta vaaka-asennossa ei nähnyt 100 m kauemmaksi. Kostea ilma oli kylmä, ja kaikki vaatteet piti pukea päälle.
Kun pääsimme maihin, oli kesä parhaimmillaan. Ulkomerellä sumupilvi oli edelleen selvästi nähtävissä, ja siellä se roikkui iltaan asti.

Harmittava luontoilmiö, kun tuulikin olisi ollut ihan sopiva 4 – 10 solmua.

Raportit ja kuvat:


Leave a Reply