WB 2006 raportti

Sari Poijärvi raportoi lyhyesti Webarista. Jatkossa ehkä enemmänkin!…

Image

Alfa Romeo kumpparista

Kumivene, raporttia ja kuvia. Tarkoitus oli kuvata vauhdikkaita kisakuvia. Olen tekemässä Navigareen juttua loppukesän IMS MM-kisoista ja ajattelin hieman katsastaa etukäteen kisaan osallistuvia veneitä. Pöristin Hoskilta Harri Lehdon kipparoimassa kumiveneessä paikalle.

Image

Alfa keulilla!

Aluksi arvoimme veneitä hakiessamme Alfaa sumun keskeltä. Pari napsasua kisapurjeissa olevasta silmän ilosta. Välillä aurinko grillasi nenää ja innokkaimmat tiimit kiskoivat treeniä. Pyörähdettiin ottamaan muutama ruutu Farr 40:stä. Sutjakkaan näköinen kilpuri. Swan 45:n pitkästynyt tiimi käytti kumijollaamme ylämerkkinä. Väliä jäi vielä ainakin 90 sentiiä! Ihmettelimme Harrin kanssa keliä, nautimme merisäästä, kauniista veneistä ja sitten lähdimme kotiin. /Sari Poijärvi

Image

Siragusawa spinnulla
Image

Siragusawaa laidalla