IMS- ORC Club ja LYS-mittakirjoista

Olemme saaneet lisää resursseja IMS- ja ORC Club-mittakirjojen toimittamiseen.
Ryhmän uudet jäsenet ovat Joakim Majander ja Pekka Lopmeri. Timo Sarainmaa toimittaa edelleen kaikki IMS ja ORC Club-mittakirjat, mutta ryhmän uudet jäsenet avustavat mittakirjojen valmistelussa ja kommunikoinnissa.
 
Timo Sarainmaan työruuhkan vähentämiseksi on LYS-mittakirjojen osalta lisäksi päätetty että yhteydenotto tulee tehdä paikallisiin asiamiehiin, jotka esimerkiksi pääkaupunkiseudulla ovat Claes Forsén ja Arto Kaunisto. Vain Turun alueen veneilijät ottavat ensisijaisesti yhteyttä Sarainmaahan.
 
Joakim Majander valmistelee erityisesti ORC Club-mittakirjoja mm. hankkimalla tarvittavia runkotietoja, laatii mahdollisuuksiensa mukaan IMS- ja ORC Club-testimittakirjoja ja toimittaa "performance paketteja". Voitte keskustella ja sopia asiasta hänen kanssa.
 
Ensisijainen yhteydenotto IMS-mittakirjojen osalta on Timo Sarainmaa, ja ORC Club-kirjojen osalta Joakim Majander. Sekä Joakim Majander että Pekka Lopmeri pyrkivät parhaansa mukaan myös vastaamaan erilaisiin mittakirjoihin ja mittaustoimintaan liittyviin yleisiin kysymyksiin.
 
Uuden mittakirjan hankinnassa toimi seuraavasti:

ORC Club-mittakirja:

Lähetä omiin mittauksiin perustuva hakemus Joakim Majanderille, tai pyydä mittamies suorittamaan mittaukset. Hän toimittaa siinä tapauksessa tiedot Majanderille. Häneltä saatte epävirallisen testimittakirjan, ja virallisen Sarainmaalta, joka myös toimittaa laskun.

Uusi IMS-mittakirja:

Pyydä mittamies suorittamaan mittaukset. Mittamies toimittaa tiedot Sarainmaalle.

LYS-mittakirja:

Täytä hakemuskaavake, ja ota yhteyttä paikalliseen LYS-asiamieheen. Yhteystiedot löydät esimerkiksi kaavakkeesta.

Yhteystiedot ovat:

Timo Sarainmaa
e-mail: timo(at)sarainmaa.fi
GSM: 0400 327 328

Joakim Majander
e-mail: joakim.majander(at)enprima.com
GSM: 040 348 5371

Pekka Lopmeri
e-mail: pekka.lopmeri(at)dlc.fi
GSM: 040 513 0888
 
LYS-asiamiesten yhteystiedot löytyvät Avomeripurjehtijat ry:n kotisivuilta LYS-osion alta.

Muista tilata mittakirjasi mahdollisimman aikaisin. Mittakirjan uusiminen tapahtuu
parhaiten näillä sivuilla olevien mittakirjatilauslomakkeiden avulla.

Jos sinulla on IMS3-luokan vene, huomaa myös aikaisemman uutisemme uusien IMS 3-veneiden mittakirjatuesta.
 
Mittakirjojen toimittamisen organisointi on SPL:n Avomerikilpapurjehdusjaoston asia, jonka puheenjohtajana toimii Patrick Lindqvist.

Leave a Reply