Kotimaan kilpailukausi alkaa

Viileä kevät ja veneiden kunnostus vaihtuu aktiiviseen kilpapurjehdukseen kun ensi viikonloppuna 28.-29.5. purjehditaan useita kilpailuja:

Linkit kilpailujen ilmoittautumissivuille löydät yltä.

Tiesithän, että voit muokata ilmoittautumista Manage2Sailissa aina ilmoittautumisajan päättymiseen asti. Järjestäjien toiveena onkin, että ilmoittauduttaisiin heti kun osallistumispäätös on tehty. Eikä huolta vaikka mittakirja olisi vielä työn alla – riittää, että voimassa kilpailukutsun mukaisesti. 

Mikäli et ole osallistumassa kilpailuihin, järjestäjät ottavat mielellään vapaaehtoisia osallistumaan järjestelyihin ja mahdollistamaan kilpailuja.

Espoo Suursaari Race uudistetuilla radoilla

Avomerikisojen klassikko Espoo Suursaari Race purjehditaan 10.-12.6. Toimikunta ei neuvottele tänä vuonna Suursaaren kiertämisestä Venäjän kanssa, vaan legendaarinen kilpailu palaa juhlavuoden kunniaksi Itämerelle uudistetulla radalla. 

Tavoitteena on järjestää turvallinen ja mielenkiintoinen avomerikilpailu, joka huomioi myös entistä paremmin eri kokoisten / nopeuksisten veneiden osallistumisen kilpailuun. 

Kilpailukutsu, ilmoittautumiset ja ratakuvaukset löydät Manage2Sailista. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 5.6. Tasoitusluvun tulee olla Manage2Sailissa viimeistään 3.6.

Suomen ja Viron avomerimestaruudet ratkaistaan Baltic Offshore Weekillä 

Baltic Offshore Week purjehditaan Tallinnassa Kalevi Jahtklubilla 16.-19.6. Tämän vuoden kilpailussa mestaruudet ratkotaan luokissa A ja B. Baltic Offshore Week on samalla osa tämän vuoden FINEST Offshore Seriesiä.

Kilpailukutsu, ilmoittautuneet sekä ilmoitustaulu löytyvät Manage2sailista.

Huomioithan, että Viron mestaruudesta kilpaileminen edellyttää ORC International -todistusta. SM-mestaruudesta voi purjehtia myös FinRating / ORC Club -todistuksella, mutta kaikkien purjeiden tulee olla mitattuja. Lisätietoja löydät kilpailukutsusta.