Uusi merkittävä jäsenetu SPV:n jäsenseurojen jäsenille

Karttakeskus ja Suomen Purjehdus ja Veneily ovat solmineet yhteistyösopimuksen lokakuun alusta. Yhteistyö tuo SPV:n seurojen jäsenille merkittävän uuden jäsenedun, sillä Karttakeskus tarjoaa liiton jäsenille alennuksia sen omista sekä Liikenneviraston kartoista. Alennukset koskevat myös Karttakeskuksen muita veneilytuotteita. Yhteistyö mahdollistaa jatkossa myös SPV:n ja Karttakeskuksen kesken tehtävän tuotekehitysyhteistyön. 

 

Suomen Purjehdus ja Veneilyn jäsenseurojen jäsenet saavat Karttakeskuksen tuotteista alennuksia seuraavasti: 

Ajalla 5.10-17.12.2015 
Liikenneviraston julkaisemista merikartoista 40% alennus Karttakauppa.fi –verkkokaupasta tehdyistä ostoista.

Ympärivuotinen jäsenetu 
Liikenneviraston julkaisemista merikartoista -10%
Karttakeskuksen veneilytuotteista ja muista Karttakeskuksen julkaisemista painetuista veneilytuotteista        -15% 
Loisto PC –navigointiohjelmistosta -20%

Edut jäsen voi lunastaa rekisteröitymällä Karttakauppa-fi –verkkokauppaan (koodi: stun1250) tai esittämällä messutapahtumissa omalla nimellä tulleen Nautic –jäsenlehden Karttakeskuksen osastolla. Alennukset ovat aina henkilökohtaisia ja koodin käyttöä ja seuratietoja tarkistetaan tarvittaessa.