ORCi MM – Lexus 6. avomerikisassa

Lexus kuudes 67 mailin avomerikisassa

Lexus sai avomerikisaan loistavan startin ja käänsi ylämerkillä toisena DK 46:n tyttömiehistön jälkeen. Noin 30 mailin kryssillä 10-11 m/s tuulessa Rodman 42 Beluga, GS 42R Bohemia, Ker 11.3 Daikin ja Salona 42R All 4 One olivat hieman Lexusta nopeampia, mutta King 40 Magic, First 40 Westwind ja X-41 Bering pysyivät niukasti takana. Paluumatkan pitkällä lenssillä Lexus otti Salonan ja Bohemian melkein kiinni, mutta ei ehtinyt ohi. Bohemiaan jäi eroa vain yksi sekunti! Lexus sijoittui kuudenneksi ja on nyt kokonaistuloksissa viidennellä sijalla. Beluga voitti kisan selvästi ja siirtyi jälleen MM-regatan johtoon.

Kolmen kisapäivän jälkeen näyttää siltä, että saksalainen Beluga ja tsekkiläinen Bohemia taistelevat kultamitaleista. Pronssissa on vahvimmin kiinni flensburgilainen IMX 40 Veolia, jota on ajettu kovassa kelissä erittäin hienosti. Neljäs, viides ja kuudes ovat All 4 One, Lexus ja Westwind, joilla kaikilla on vielä mahdollisuudet nousta mitaleille.

Leave a Reply