WB-Sails Round the Buoys, ilmoittautuneet

Ensi sunnuntaina purjehdittavaan ProSailor Offshore rankingsarjan ratakisa-avaukseen, WB-Sails Round the Buoys, on varsinaisen ilmoittautumisajan päättyessä ilmoittautunut 29 ORC-venettä . Viime vuonna kisaan osallistui 23 ORC-venettä.

Kasvun taustalla näyttää olevan erityisesti First 31.7 sekä Inferno 31 veneiden vahva mukaantulo, yhteensä 7 venettä, mikä tekee 3-luokasta huomattavan tasaisen ja mielenkiintoisen. Toivotamme onnea erityisesti kaikille uusille tulokkaille.

Suurimman muutoksen on kokenut 2-luokka, kun luokkarajan muutoksen myötä 3-luokan suurimmat veneet siirtyivät takaisin 2-luokkaan. Kun samalla X332-veneiden lukumärä nousi kahdesta neljään on tuloksena ainakin etukäteen ajatellen todella tasaväkinen kilpailu. Mukaan ilmoittautuneista 12 veneestä yhdellätoista on mallimerkintänä 33- ja 34-jalkaa.

Myös 1-luokan lähdöistä näyttää tulevan varsin näyttäviä, kun ORC- ja IRC-veneet starttaavat yhtäaikaa. Ison luokan lähtöihin on tulossa reilut toistakymmentä venettä.

Lisätietoa www.hoski.fi