ORC-mittakirjojen toimitus on alkanut

ORC-mittakirjojen toimitus on alkanut. Ensimmäiset mittakirjat löytyvät jo täältä . Muista tilata ajoissa mittakirja täältä. Mittakirjoilla on 2 viikon toimitusaika, joten Pro Sailor kisaan lähtevien on syytä tilata mittakirja heti. Kommenttikenttään kannattaa laittaa tieto ensimmäisestä kilpailusta, jotta mittakirjan saa ennen sitä. Mittakirjan voi tilata, vaikka mittaukset ovat vielä kesken. Laita tällöin kommenttikenttään tieto tulevista mittauksista (esim. "Uusi fokka tulossa, mittaus toukokuun alussa").

Uusiin (veneellä ei aimmin ORC Club, ORCi- tai IMS-mittakirjaa) ORC Club mittakirjoihin vaaditaan lisäksi hakemuksen täyttäminen käyttäen tätä www-hakemusta.

GR:ään lähtevät veneet tarvitsevat mittakirjan vasta kesäkuun loppupuolella (mittakirjatilaus kannattaa toki hoitaa heti!). Ilmoittautuessa ei tarvita mittakirjaa eikä mittakirjaa tarvitse lähettää järjestäjille, pyydettäessä riittää linkki Suomen mittakirjoihin. Jos kyse on veneen ensimmäisestä mittakirjasta, kannattaa kuitenkin olla yhteydessä mittamieheen ennen ilmoittautumista.

Leave a Reply