Lexus Sailing Team

Alfa Romeo on nykyään Lexus! Lue lisää osoitteesta http://www.lexussailingteam.fi/


Lexus Sailing Team purjehtii täysiverisellä 42-jalkaisella kilpapurrella, Grand Soleil 42 Racella. Tiimin jäsenet ovat kaikki kokeneita ja menestyneitä avomeripurjehtijoita. Veneen kipparina toimii Jani Lehti.

Lexus Sailing Teamin tärkeimpänä tavoitteena purjehduskaudella 2009 on Euroopan mestaruuden voittaminen Ruotsin Ystadissa. Kauden 2009 muut keskeiset tavoitteet ovat Gotland Runtin, Suomen ja Viron mestaruuksien sekä kotimaisen Prosailor Offshore Rankingsarjan voittaminen.

Projektimme pääsponsori on huippulaadukkaita autoja valmistava LEXUS. Muut yhteistyökumppanimme ovat pohjoismainen pankki Handelsbanken., sijoituspalveluja tarjoava United Bankers italialainen ravintola Ristorante Prego ja purjeneulomo Quantum Sails.

Leave a Reply