AMP:n syyskokous 27.11

Henrik Anderssonista AMP:n hallituksen uusi puheenjohtaja! 

AMP:n syyskokoukseen Blue Peterissa 27.11.2008 osallistui n. 70 jäsentä. Kokous käytiin hyvässä hengessä, keskustelu oli avointa ja osin hyvin perusteltua.

Kokous avattiin hiljaisella hetkellä Gotlannin vesillä menehtyneen purjehtijaveljemme Ari ”Gunnar” Kolehmaisen muistoksi.

Henrik Andersson valittiin kokouksen puheenjohtajaksi. Toimintasuunnitelmakohdassa tuli hallituksen ehdotuksen lisäksi Jani Lehden muutos-/tarkennusehdotus BOW:iin (Baltic Offshore Week) osallistuvien luokkamestaruuskisaa purjehtivien IRC-veneiden ORCi sertifikaativaatimuksen osalta, kaikki veneet luokittain yhteislähdössä. Tämän lisäksi tuli kolmas ehdotus, jossa BOW:issa IRC ja ORCi-veneet ajaisivat samoissa lähdöissä IRC tai ORCi tai molemmilla sertifikaateilla, ilman ORCi-sertifikaattivaatimusta.
  
Asia ratkaistiin pitkän keskustelun jälkeen äänestyksellä, jossa hallituksen
ehdotus sai 15 ääntä, Jani Lehden 23 ja kolmas ehdotus 16 ääntä. Koska mikään vaihtoehdoista ei saanut yli 50% kannatusta, äänestettiin 2- ja 3-vaihtoehtojen välillä, jossa Jani Lehden ehdotus voitti äänin 32 vs. 24.

Kokouksessä päätettiin myös lisätä toimintasuunnitelmaan, että hallitus julkaisee hallituspöytäkirjoista otteet ja esityslistat netissä, sekä maininnan ORCi, IRC- ja LYS-jaostojen perustamisesta.

Siirryttiin hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten vaaliin. Henrik Andersson valittiin uudeksi puheenjohtajaksi vaalitoimikunnan ehdotuksesta, ilman vastaehdokasta. Nykyinen puheenjohtaja Leif Ramm-Schmidt ei enää asettunut ehdolle.

Vaalitoimikunta esitti hallitusjäseniksi seuraavat: Jussi Pietinalho, Harald Hannelius, Joakim Majander, Tom Finell, Jyrki Järvi, Pekka Kauppi ja Jani Lehti. Tämän lisäksi ehdotettiin ja kannatettiin Björn (Vicke) Ruokolahtea, Markus Roschieria ja
Sami Rantaa. Äänestys suoritettiin henkilövaalina (0-7
nimeä kussakin äänilapussa). Valituiksi tulivat suoraan Pietinalho,
Hannelius, Majander, Järvi, Kauppi sekä Lehti. Seitsemännessä paikassa
tasaäänissä Finell ja Roschier, josta Markus Roschier valittiin arvalla
hallitukseen.

Uusi hallitus on näinollen:

Henrik Andersson, pj
Harald Hannelius
Jani Lehti
Joakim Majander
Jyrki Järvi
Pekka Kauppi
Jussi Pietinalho
Markus Roschier

Tilintarkastajiksi valittiin Björn Ruokolahti ja Jyrki Santaholma, Annika Paasikivi
varalla.

Vaalitoimikunnan vaali siirrettiin kevätkokoukseen.

Kokouksessa luovutettiin vuoden kilpailujärjestäjän palkinto Baltic Offshore Weekin järjestäjille NJK:lle ja Kalev Jahtklubille. NJK:n osalta palkinnon vastaanotti kilpailupäällikkö Patrick Andersson. KJK:n edustaja ei ollut paikalla.

Kokous päättyi 21:30 maissa.
 
Tuore puheenjohtaja Henrik Andersson sai kiitosta siitä että hän veti tämän suhteellisen vaativan syyskouksen kunnialla läpi.

 

Teksti muokattu Harald Hanneliuksen muistiinpanoista

Leave a Reply