Mittakirjojen tilausjärjestelmä uusittu

Tämän tilauslomakkeen kautta tilataan KAIKKI viralliset IMS ja ORC Club-mittakirjat vuodelle 2007. Lomakkeen täyttää omistaja tai mittamies omistajan valtuudella. Jos olet jo hakenut mittakirjaa muuta kautta, tarkista, että hakemus tulee listalle lähipäivinä. Jos näin ei tapahdu, täytä hakemus uudestaan.
Haetut, käsittelyssä olevat ja toimitetut mittakirjat näkyvät mittakirjatilaussivulla, alaosan Näytä Lista linkkiä painamalla. Tästä näkyy myös kuka mittakirjaa käsittelee. Mittakirja on voimassa vasta sen tullessa näkyviin automaattisesti päivittyvään GPH-listaan . Paperikopiot toimitetaan ainoastaan eri pyynnöstä ja vain ulkomaisia kilpailuja varten.

Mittakirjat käsitellään listalta tilausjärjestyksessä ja mittakirjoilla on 2 viikon toimitusaika mittausten tekemisestä laskettuna. Ensimmäisiin kilpailuihin tarvittavat mittakirjat hoidetaan kuitenkin nopeutetulla aikataululla.

Viralliset mittakirjat ja mahdollinen mainoslupamaksu maksetaan kokonaisuudessaan AMP:n tilille mittakirjan tekijältä saadun laskun mukaisesti.

SPL avomerijaosto

Leave a Reply