Syysseilaus 2006

Kauden viimeisen IMS-ranking kisan, eli Syysseilauksen korjatut lopputulokset…


Lopulliset tulokset Tiedostot->Kilpailut:

Huom! Avomeripurjehtijoiden päätöksen mukaisesti olen julkaissut tuloksiin Implied Wind (IW) arvon. Tulokset on laskettu PCS (Performance Curve Scoring) constructed course valinnalla syöttäen kuhinkin legiin pituuden, suunnan sekä tuulen suunna. Tuulen suunta havainnointiin ratakillpailussa itse rata-alueella sekä ilmatieteen sääpalvelusta 10 minuutin välein (keskituuli). Saaristokilpailun tuulihavainnot sääpalvelusta sekä purjehtijoita haastattelemalla.

Ratakilpailu
– IW 6.0 knots koska tuuli kevyt ja IMS laskee vain arvoilla 6-20 solmua

Saaristorata
– Rata ja tuulen suunta määritelty, IW suoraan verrannollinen miten tehokkaasti purjehdittu omiin suorituskykyarvoihin nähden (VPP)

Raportit ja kuvat