Henri Lloyd Race, Merimyyräxin silmin

Klaus Helminen tilittää ajatuksiaan viikonlopun kisasta…
Merimyyräx’n  onni, autuus ja paluu normaaliin.

Henry L… Merimyyräx otti normaalin startin elikä lähti takaviistossa . Mutta spinnu valmiina… jota ei sitten nostettu!

Pihlajasaaren ja Melkin välistä  ulos ja muita jahdaten perään. Räyhärock jää paapuuriin ja edessä parit x-veneet joiden edessä Ilmarinen. Myyrä  nousee  kaikkien takaa ja hämmästykseensä alkaa ohittaa ko.  veneitä. Räyhis hiipii alta ja kolme muuta jää tuulen alle. Ilmarinen kipuaa nousulla Myyrän taakse ja alkaa  ahdistella mutta ei pääse ohitse.

Kohtalo puutuu peliin! Merimyyräx’n ison alavetäjä tulee maston alta heloineen kannelle, iso nousee taivaalle ja kaikki purkkaajat menevät menojaa. Roikutaan isossa, tehdään köysiviritelmä ja heittoplokeja sivulle. Aallokko kastelee kantta ja ukkoja, likat yrittää pitää venettä oikeessa suunnassa. Viritelmä pitää ja matka Kassulle jatkuu. Annettiin 10 min etumatka ja palattiin taasen omalle paikalle  peränpitäjiksi. Varmuudeksi vaihdettiin vielä liikunnan takia fokka eteen ja märkä kakkonen etupunkille lepäämään. Riki vapisee oudosti.. ehkä kestää!

Kassulle kääntymään ja katsomaan muiden komeita pyörähdyksiä joita tarjoili koko letkan peräpää. Absolutillle riitti ja lähtivät ontumaan kotia kohti. Jatkoimme sitten ajelua kohti kääntöpoijua siten että edessä pari venettä jota emme saaneet kiinni ja takana pankin mainosvene joka ei saanut meitä kiinni.

Poijun jälkeen katselimme kakkosreivin takaa mitenkä IMS  III veneet tyrät ryskyen menivät ohitse. Suomenlinnan jälkeen vielä parit vendat ja pian olikin maali poiju edessä. Rikin tarkistus ja lepuuttamaan jäseniä maihin. Taas oli MerimyyräX ollut merellä ja vetänyt varttuneet myyränsä kotisoffilta ulkoilemaan.

Seuraavana sunnuntaina taas ehkä nähdään jos katsotte taaksenne…

t. myyrä

Leave a Reply