SPLn tuloslaskentakurssi

Suomen Purjehtijaliitto järjestää purjehduskilpailujen tuloslaskentakurssin 22.4.2006…

28.03.2006 – Liiton tiedotteet

Espoossa lauantaina 22.4.2006 klo 10-15. Tilaisuus järjestetään VIA-Group:n talossa Espoossa, osoite Westendinkatu 7, kokoushuone Tiimi 2.krs. Ajo-ohjeet löytyvät Purjehtijaliiton nettisivuilta http://www.purjehtija.fi.

Kurssi on tarkoitettu kaikille purjehduskilpailujen tuloslaskennasta kiinnostuneille ja edellyttää tietokoneen käytön perustaitoja. Jokaisella kurssilaisella tulee olla mukanaan oma tietokone. Kurssi ei edellytä aiempaa kokemusta purjehduskilpailujen tulosten laskemisesta.

Kurssin tavoitteena on antaa valmiudet purjehduskilpailujen tulosten laskemiseen ratakilpailuissa ja perusvalmiudet IMS -avomerikilpailujen tulosten laskemiseen. Lisäksi kurssilla käsitellään lyhyesti myös muita tuloslaskentaan liittyviä käytännön toimenpiteitä, kuten viestintä rata-alueelle ja tulosten julkistaminen.

Kurssin kouluttajina toimivat kokeneet kisajärjestäjät Matti Nirkko (EPS) ja Ari Peltomäki (EMK). 

Kurssin hinta on 30 € / osanottaja ja se sisältää kurssimateriaalit ja kevyen lounaan. Kurssi laskutetaan seuroilta jälkikäteen.

Ilmoittautumiset Purjehtijaliittoon 13.4.2006 mennessä sähköpostilla pirkko.patja@purjehtja.fi.