OW-aikataulu

Turun Pursiseura järjestää Offshore Week:in (IMS-SM-kisat) 3 – 6.8.2006 Airistolla.

Kisan päivämäärälle haettiin vaihtoehtoa IMS MM-kisojen aikataulun yllättäen siirtyessä aikaisemmaksi. MM-kisat järjestetään Saksan Neustadtissa 5.8 alkaen. Ainoa varteenotettava aika OW:lle oli Pyytinkarin kisan yhteydessä viikkoa ennen Juhannusta. IMS-veneiden kesken tehdyn gallupin mukaan niukka enemmistö kuitenkin suosi alkuperäistä aikataulua. Tämän mukaan TPS on nyt vahvistanut päivämäärän. MM-kisoihin aikovat joutuvat siis tekemään valintansa, ja kärkiveneiden osalta kisa voi kärsiä jonkinasteista katoa. Vastapainoksi odotamme kuitenkin runsaampaa osanottoa Länsi-Suomen alueelta.

Laittakaapa kisa-aikataulu ohjelmaanne. Tervetuloa!

Edellisellä viikolla (26 – 30.7) TPS järjestää Swan Anniversary Regatan Nauvossa Nautorin 40-vuotisjuhlan kunniaksi, tämä tiedoksi kaikille Swan-veneiden omistajille. Lisätietoa tapahtumasta Turun Pursiseuran tiedotteessa tai lehdistössä.

Leave a Reply