Loppukauden 2023 tapahtumat

Marraskuussa tapaamme verkostoitumisen merkeissä.

Marraskuun 20. päivä kutsumme Avomeripurjehtijoiden jäsenet perinteiseen syyskokoukseen Ravintola Blue Peteriin. Illan ohjelmassa ovat kesän 2023 kilpailut, palkinnot ja syyskokous, jossa linjaamme vuoden 2024 kuntoon. ORC Euroopan mestaruuskilpailut 2024 on iso ponnistus seurallemme. Tule mukaan keskustelemaan, miten rakennamme suomalaista purjehdushistoriaa ensi kesänä. Lisätietoja kalenterissa.

SPV järjestää jälleen Superviikonlopun 25.-26.11. Lauantai alkaa klo 13 kilpapurjehdusverkoston tapaamisella. Mukaan on kutsuttu seurat, liitot ja aktiiviset toimijat. Avomeripurjehtijoista ovat mukana ainakin Noora Westerlund, Heikki Räisänen ja Anna-Mari Laitila. Keskustelua käydään ensi vuoden kilpailuista, ja erityisesti siitä, että saamme aktiivisia toimitsijoita radalle ensi kesänä. Tervetuloa kaikki, jotka ovat kiinnostuneita viemään kilpapurjehdusta eteenpäin!