Tule mukaan vapaaehtoiseksi RORC Baltic Sea Racen kisajärjestäjien joukkoon

Helsingissä järjestetään ensi kesänä (19.–27.7.) kovatasoinen avomeripurjehduskilpailu RORC Baltic Sea Race. Tule mukaan joukkoomme tekemään ja kokemaan kansainvälistä kisatunnelmaa.

Royal Ocean Racing Club (RORC) on klassisten avomerikilpailujen kuten Rolex Fastnet Racen, RORC Caribbean 600:n ja Transatlantic Racen järjestäjä. RORC järjestää Baltic Sea Racen tiiviissä yhteistyössä Ocean Racing Alliancen, Avomeripurjehtijoiden, Nyländska Jaktklubbenin (NJK), Helsingfors Segelklubbin (HSK), Xtra Stærk Ocean Racing Societyn, FINIRC:n sekä Helsingin kaupungin kanssa.

Helsingistä starttaavalle yli 600 merimailin radalle odotetaan Itämeren ja maailman kovimpia avomerikilpapurjehdustiimejä, joukossa myös lukuisia suomalaisia osallistujia kuten Avomeripurjehtijoiden edustusjoukkue, Arto Linnervuon kipparoima Tulikettu Racing.

Baltic Sea Race tullaan jatkossa järjestämään joka toinen vuosi osana RORC:n kilpailukalenteria.

Tapahtuman onnistunut läpivienti kaipaa useita kymmeniä vapaaehtoisia sekä ennen tapahtumaa että itse kilpailun aikana. Tehtäviä on lukuisia niin kisakylässä Katajanokalla kuin turvallisuus- ja ratajärjestelyissäkin – jokaiselle kiinnostuneelle löytyy varmasti mielekäs rooli! Lue lisää oheisesta flyerista.

Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi osoitteessa: https://bit.ly/rorc-bsr-2022

Tervetuloa mukaan!

Kuva Teemu Kiiskinen / Twelve.fi