Mittakirjat tilattavissa verkkokaupasta

FinRating- ja ORCi-mittakirjat ovat tilattavissa Avomeripurjehtijoiden verkkokaupasta osoitteesta avarit.fi. Huomioithan että mittakirjan saaminen edellyttää Avomeripurjehtijat ry:n voimassaolevaa jäsenyyttä. Lisätietoja ja vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin löydät Tilaa mittakirja -sivulta.

Avomeripurjehtijat järjestää FinRating-webinaarin 15.3. kello 19-21, jossa käydään läpi mm. veneen optimointi, mittakirjan hakeminen ja paljon muuta.

Muistathan, että Avomeripurjehtijoiden jäsenmaksu tulee maksaa vuosittain ja myös mittakirja on voimassa vuoden kerrallaan. Kauden 2022 taulukkoveneet julkaistaan lähiviikkoina.

Avomeripurjehtijat ry työskentelee kilpapurjehduksen puolesta edistäen suomalaista avomeripurjehdusta koko Itämeren alueella. Maksamalla jäsenmaksun tuet toimintaa, josta jokainen kilpapurjehtija hyötyy. Varmistathan siis, että kilpailet myös kaudella 2022 Avomeripurjehtijoiden jäsenenä maksamalla jäsenmaksun vaikka heti.