Verkkopalvelu uudistettu ja verkkokauppa avattu

Alkavan kauden kunniaksi Avomeripurjehtijoiden verkkopalvelu on uudistunut. Palvelun ulkoasu raikastui, tietorakenteita yksinkertaistettiin ja tekniikka modernisoitiin. Uusilta sivuilta löytyy mm. tapahtumakalenteri, joka kokoaa kauden eri kilpailut eri ranking-sarjojen osalta.

Samalla avattiin myös Avomeripurjehtijoiden verkkokauppa, jossa jäsenmaksut ja -hakemukset sekä mittakirjojen tilaukset onnistuvat helposti. Kaudesta 2021 alkaen maksut hoidetaankin verkkokaupan kautta, eikä laskuja enää lähetetä. Maksuvälineinä kaupassa käyvät mm. verkkopankkimaksut, mobiilimaksut ja luottokortit. Mikäli olet tilaamassa mittakirjaa, saat tilausvahvistuksen mukana linkin, jolla voit ilmoittaa tarvittavat tiedot mittakirjaa varten.

Toivottavasti uudistunut verkkopalvelu ja -kauppa vastaavat tarpeita. Kehitysehdotuksia voi laittaa seuraaviin osoitteisiin: