Baltic Offshore Week purjehditaan Helsingissä 18.-20.6.2021

Jo perinteiset avomeripurjehduksen avoimet Suomen- ja Viron mestaruuskilpailut järjestetään tänä vuonna Suomenlahden tällä puolen, Helsingissä. Kilpailupäivät ovat perjantaista 18.6. – sunnuntaihin 20.6.2021.

Kilpailuohjelma järjestetään siten, että mattimyöhäiset gastit kerkeävät mukaan vielä perjantain aamulaivalla tms. ja niin, ettei sunnuntaina enää kisata klo 15 jälkeen.

Ratajärjestelyistä vastaa kansainvälisestikin arvostettu virolainen Madis Ausman. Monelta aikaisemmalta BOWIlta tuttu Madis on myös Tallinnan MM-kisojen järjestelyissä mukana.

Kisasatamana toimii toissavuodelta tuttu Katajanokan vierasvenesatama. Satama-alueelle on tarkoitus saada kunnon kisakylämeininki oheispalveluineen.

Järjestävänä pursiseurana toimii Xtra Stærk Ocean Racing Society ry, jossa puuhamiehinä mm. kaikille tutut Ari Peltomäki ja Tomi Hakola.
Järjestelyt toteutetaan yhdessä Avomeripurjehtijat ry:n ja Estonian Sailing Unionin kanssa.

BOW on tänä vuonna mitä mainioin paikka tulla hiomaan manööverit ja trimmit kuntoon MM-kisoja varten. Radalla kun on mahdollisuus kamppailla paitsi Suomen ja Viron huippumiehistöjen, kuin myös luultavimmin muutaman MM-kisoihin valmistautuvan ’pitkämatkalaisen’ kanssa. Ja toki jaossa ovat molempien maiden mestaruusmitalit!

Laita päivämäärä kalenteriin ja seuraa Manage2Sail-sivustoa, jonne ilmoittautuminen avataan piakkoin.