Talousosaajaksi AMP hallitukseen?

Maanantaina 23.11. pidettävässä syyskokouksessa valitaan Avomeripurjehtijoille uusi hallitus. Hallituksen jäseniä tulee vaihtumaan, koska monella nykyisellä jäsenellä on uusia haasteita niin perhe-elämän kuin työpaikkojen kanssa. Yksi heistä on kolme vuotta AMP taloudesta vastannut Jarkko Turunen.

Toivomme, että löytäisimme jäsenistöstämme hänen tilalleen henkilön, joka hallitsee kirjanpidon ja jolla olisi intoa ja taitoa viedä aloittamamme nettikauppaprojekti maaliin (jäsenmaksut ja mittalukutodistukset).

Tarjolla on näköalapaikka suomalaiseen tasoituspurjehdukseen ja mahdollisuus päästä vaikuttamaan asioihin hyvähenkisessä hallituksessa. AMP talous on hyvässä kunnossa ja sinun päätehtävänäsi olisi taata sen säilyminen.

Hyvällä taloudenpidolla varmistamme tasoituspurjehduksen kehittämisen tulevinakin vuosina.

Jarkko (ja muutkin nyt toimensa päättävät hallituksen jäsenet) auttavat mielellään kaikissa asioissa jatkossakin.

Ilmoita kiinostuksestasi pj Heikki Räisäselle
hepo ät avomeripurjehtijat.org.

Hepo tai Jarkko
jarkko ät avomeripurjehtijat.org
antavat mielellään lisätietoja.

Nykyinen hallitus tulee esittämään syyskokoukselle uuden hallituksen kokoonpanon, mutta toki kokous tekee päätöksen hallituksen jäsenistä itsenäisesti. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan osallistumalla virtuaalikokoukseen! Linkki ilmoittautumiseen.