Koronaepidemian vaikutukset purjehduksen kilpailutoimintaan

SPV:n tiedote:
Vallitsevan koronapandemian vuoksi Suomen valtioneuvosto on rajoittanut julkiset kokoontumiset ja yleisötilaisuudet kymmeneen henkilöön, joten suosittelemme kaikkia seuroja ja luokkaliittoja siirtämään kilpailutapahtumat toukokuun lopun jälkeiseen aikaan.
Oikeusministeriön mukaan Yleisötilaisuus on pääsääntöisesti yli 10 hengen tilaisuus, johon osallistuja osallistuu omasta aloitteestaan. Tällaisia tilaisuuksia ovat mm. yleisölle avoimet huvitilaisuudet, näytökset, kilpailut ja muut niihin rinnastuvat tilaisuudet, kuten teatteri-, ooppera- ja elokuvanäytökset sekä konsertit ja näyttelyt, samoin kuin messut, kilpailut ja urheilutapahtumat.
Koko koronaepidemian suhteen noudatamme ja suosittelemme jäsenseurojamme noudattamaan Suomen valtioneuvostonTerveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, ministeriöiden, Rajavartiolaitoksen ja Olympiakomitean linjauksia.
Olemme tehneet sivun, johon keräämme neuvoja seuroille koronavirustilanteeseen liittyen. Päivitämme sivua sitä mukaa, kun viranomaiset antavat uusia ohjeistuksia tai tilanne muuten muuttuu. Tutustu SPV:n suositukset korona-ajalle -sivuun tästä.