Jäsenmaksut 2019

Hyvää alkanutta vuotta!

Jäsenmaksulaskut vuodelle 2019 on lähetetty jäsenrekisterissä oleville jäsenille. Jäsenmaksun eräpäivä on 19.1. tai 20.1. Laskut on lähetetty sähköpostitse, e-laskuna tai, mikäli meillä ei ole toimivaa s-postiosoitetta, kirjeitse.

Maksamalla jäsenmaksun voitte käyttää Avomeripurjehtijoiden palveluja, kuten tilata ORCi- ja LYS-todistuksia. Tarjoamme jäsenille myös muita etuja vuoden aikana. Esimerkiksi helmikuussa jaamme jäsenmaksun maksaneille jäsenille 100kpl Vene Båt -messulippuja, joilla voi messukäynnin yhteydessä osallistua mm. Avomeripurjehdusiltaan 14.2.2019. Lisätietoja seuran verkkosivuilta  ja Facebookissa.

Mikäli Teillä on kysyttävää laskusta tai ette ole saaneet laskua pyydämme lähettämään sähköpostia osoitteeseen info ät avomeripurjehtijat.org. Yhteystietojenne muutokset voitte ilmoittaa samaan osoitteeseen.

Ystävällisin terveisin,

Avomeripurjehtijat ry