FinLYS 2018

n74_0182_dxo

 

Tämä ei ole aprillia!

Suomen suosituin ja paras tasoitussääntö on jälleen uusiutunut ja kaikille tuleville ja entisille kisaajille on tarjolla mittalukuja keskinäisen paremmuuden mittaamiseen. Kisaajien iloksi olemme myös päivittäneet FinLYS-taulukot.

Suurena uudistuksena esittelemme mahdollisuuden hakea voimassaolevaan ORC-i mittakirjaan perustuvaa FinLYS-todistusta. Jos veneelläsi on ORC-i todistus, lukaise vuoden 2018 FinLYS-säännöstöstä lisätietoja ja hae FinLYS-todistus.

Avomeripurjehtijat ovat myös uusineet kaikki FinLYS-todistukset ihan viran puolesta, joten jos veneelläsi on aikaisemmin ollut todistus, käväise vilkaisemassa uuden todistuksen tiedot FinLYS-valikosta.

FinLYS-taulukon muutokset:

  • First 36.7: myös luokkasäännön mukaisilla mitoilla kilpaileva vene hyväksytään.
  • XP38: Alumiinimastoisen veneen luku on lasketaan 1,34 (-0.01)
  • Antilla 30 luku on 1,10 (+0.01)
  • Bianca 27: luku on 0,98 (+0.01)