Gulf of Finland Race 2017

Gulf of Finland Race on kisattu ja viikonlopun vaihtelevat olosuhteet seuloivat menestyjät esille. A-lähtöryhmässä lauantain reipastuulinen avomerikisa karsi osallistujia kovalla kädellä ja maaliin selviytyi hyväksytysti ainoastaan kolme tiimiä seitsemästä matkaan lähteneestä. B-lähtöryhmässä kaikki kahdeksan venekuntaa selvisivät kunnialla maaliin.

Sunnuntain ratakisassa olosuhteet olivat leppoisammat ja A-luokassa lauantaina ilman tulosta jäänyt X-41 Xini Freedom teki hurjan nousun hopeatilalle. Viikonlopun selkeä voittaja A-luokassa oli kuitenkin Salona 37 Ramdata tasaisella sarjallaan. Kolmanneksi taisteli First 40 Bella del Mare. B-luokassa lauantain avomerikisan voittaja X-34 Relax jatkoi vakuuttavia esityksiään voittaen lopulta koko kisan. Toiseksi ennätti First 35 Bianco ja kolmanneksi X-99 Vinca.

 

Tulokset, A-lähtöryhmä

Tulokset, B-lähtöryhmä

Kisan Facebook-sivut