Alandia Suursaari Race 2016

alandia logo

 

Alandia Suursaari Racella on uudet sivut!

Järjestyksessään 26. Alandia Suursaari Race on Suomen suurin todellinen avomerikilpailu. Kilpailun startti on perjantaina 10 kesäkuuta Mellstenin uimarannan edestä ja nopeimmat veneet tulevat maaliin lauantai-iltana. Kilpailun aikana veneet kiertävät Venäjän puolella olevan Suursaaren ja viettävät kaksi yötä merellä.

Uutta sivuillamme on:

       Uudet sivumme ovat mobiilioptimoitu ja helpottavat surffailua kilpailun aikana

       Ilmoittautumisprosessi on uudistettu eli sívujemme navigaatiosta valitse “kilpailijoille” >> “ilmoittautuminen” jonka kautta pääset ilmoittautumaan tämän vuoden kisaan. Huomioi, että täytät ensin ilmoittautumislomakkeen jonka jälkeen suoritat heti kilpailumaksun

Lisäksi muista tykätä meidän Facebook, Twitter ja Youtube sivuista. Käytä aina #alandiasuursaarirace #suursaarirace Näin pysyt aina ajantasalla

www.suursaarirace.fi