Pro Sailor Race 2014

(c) Sailpix.fi

Kisakauden 2014 ensimmäinen koitos, Pro Sailor Race, kisattiin lähes täydellisessä säässä. Tuuli puhateli idästä ideaalilukemia ja pilvettömältä taivaalta paahtanut aurinko täydensi päivän. Lähes ennätysmäärä – ajankohtaan nähden – kisaavia veneitä lähti radalle ja pitkän talven kylmettämät tiimit pääsivät vihdoin tositoimiin.

Suurimmassa ORC1 luokassa voittoon kiihdytti Aaro Cantelin kipparoima Normet. Seuraavat sijat  jaettiin maajoukkuevene Martin Estlanderin Xini Freedomin ja Vesa Särkikankaan kipparoiman Nissan Arita Airportin kanssa.

ORC2 luokassa tiukan purjehduspäivän jälkeen voiton nappasi Hannu Niemelän kipparoima Audi Geggo. Tasaisen kisan kakkoseksi suoriutui Matti Jaskarin komentamana Relax ja kolmanneksi kiiruhti kimppavene Bianco.

ORC3-luokan kärkitaistelu oli nopeasti ohi Tom Finellin ottaessa komennon jo puolimatkssa. FinnFUN vei voiton ennen takaa lujaa tullutta Jyrki Santaholman piiskaama Merinnaa. Kolmanneksi taituroi Pauli Wetterstrandin Ilmarinen

Lähes täydellisessä säässä kisaillun avauskoitoksen jälkeen on helppo ennustaa, että ranking-kaudesta 2014 on tulossa tasaisin koskaan ikinä!

ORC1:
1. Normet
2. Xini Freedom
3. Nissan Arita Airport
4. Blue Cafe
5. Matrix Titanium
 
ORC2:
1. Audo Gekko
2. Relax
3. Bianco
4. RAMDATA
5. Kind of Magic
 
ORC3:
1. FinnFUN
2. Merinna
3. Ilmarinen
4. Low
5. Nauti n’Nolla

Täydelliset tulokset: tulokset

Kuvia: Sailpix.fi

Juttuja: Blue Cafe, Ramdata, FinnFUN, LOW

Leave a Reply