FinLYS todistukset 2014

LYS-toimikunta on päättänyt jatkaa viime vuonna myönnettyjen todistusten voimassaoloaikaa ilman erillistä hakemusta. Joidenkin veneiden LYS-lukuja on kuitenkin muutettu osana normaalia vuosittaista lukujen tarkastelua.  

Uusitut todistukset ovat FinLYS-säännön mukaisesti voimassa tämän vuoden loppuun edellyttäen, että veneen omistaja on pysynyt samana ja veneen tiedot ovat oikein.

Toivommekin että tarkistatte todistuksen tiedot ja ilmoitatte mahdollisista virheistä sähköpostilla osoitteeseen lys-hakemus(at)avomeripurjehtijat.fi.

Mikäli todistus halutaan tälle vuodelle entisestä poikkeavilla mitoilla, tulee muutosta hakea normaalisti näillä sivuilla olevalla hakemuslomakkeella. Samoin jos veneen omistaja on vaihtunut, tulee uuden omistajan vastaavasti hakea veneelle uusi todistus. 

 

Leave a Reply