FinLYS todistukset 2014

LYS-toimikunta on päättänyt jatkaa viime vuonna myönnettyjen todistusten voimassaoloaikaa ilman erillistä hakemusta. Joidenkin veneiden LYS-lukuja on kuitenkin muutettu osana normaalia vuosittaista lukujen tarkastelua.  

Uusitut todistukset ovat FinLYS-säännön mukaisesti voimassa tämän vuoden loppuun edellyttäen, että veneen omistaja on pysynyt samana ja veneen tiedot ovat oikein.

Toivommekin että tarkistatte todistuksen tiedot ja ilmoitatte mahdollisista virheistä sähköpostilla osoitteeseen lys-hakemus(at)avomeripurjehtijat.fi.

Mikäli todistus halutaan tälle vuodelle entisestä poikkeavilla mitoilla, tulee muutosta hakea normaalisti näillä sivuilla olevalla hakemuslomakkeella. Samoin jos veneen omistaja on vaihtunut, tulee uuden omistajan vastaavasti hakea veneelle uusi todistus.