Offshore Racing Team Finland

ortf-logo-isompi

 

Avomeripurjehtijat ry:n tavoitteena on muodostaa parhaista suomalaisista avomerivenekunnista koostuva kansainvälisissä kisoissa menestyvä 3-6 veneen vahvuinen ”maajoukkue” Offshore Racing Team Finland.

Hankkeen tarkoituksena on nostaa avomeripurjehduksen profiilia Suomessa ja ulkomailla, auttaa avomeritiimejä saamaan lisää näkyvyyttä ja helpottamaan niiden varainhankintaa. Maajoukkueeseen valittavilla veneillä on oikeus käyttää maajoukkueen logoa veneessään, nettisivullaan ja muussa markkinointimateriaalissaan.

Maajoukkueeseen pääsevät venekunnat valitaan hakemusten perustella vuodeksi kerrallaan. Purjehduskaudelle 2014 Offshore Racing Team Finlandiin valittavien veneiden tulee hakea maajoukkueen jäsenyyttä täyttämällä hakemus AMP:n nettisivulla 16.2.2014 mennessä.

Valintakriteerit kaudelle 2014

1.Kilpailumenestys

Tiimin on oltava sijoittunut kolmen parhaan joukkoon BOW:lla tai Prosailor Offshore rankingsarjassa vuonna 2013 tai kymmenen parhaan joukkoon ORCi EM- tai MM-kisoissa 2013

2.Kilpailuohjelma 2014

Tiimin panostuksen tulevan kauden kansainvälisiin kisoihin täytyy olla vakava ja systemaattinen. Mukaan valittavilta tiimeiltä edellytetään vuonna 2014 osallistumista Kielin ORCi MM-kilpailuihin sekä Tallinnassa järjestettävälle BOW:lle.

3.Arvot

Tiimin pitää sitoutua määrätietoiseen kilpailu- ja harjoitusohjelmaan, johon sisältyy urheiluhenkinen ja tyylikäs käytös purjehduskilpailuissa ja niiden ulkopuolella.

Avomeripurjehtijat ry:n hallitus tekee päätöksen kauden 2014 maajoukkueen koostumuksesta helmikuun loppuun mennessä. AMP voi poikkeuksellisesti valita mukaan myös muissa kansainvälisissä kisoissa hyvin menestyneitä venekuntia, jotka eivät kauden 2013 osalta täytä kaikkia valintakriteerejä, mutta edustavat muutoin Offshore Racing Team Finlandin arvoja ja ideologiaa.

Hakemukset: Linkki

Yo. teksti löytyy pdf-formaatissa datapankista.

Leave a Reply