ORC-mittakirjojen toimitus alkanut

Ensimmäiset mittakirjat on jo toimitettu. Muista tilata mittakirja ajoissa. Tilauksen voi tehdä etukäteen, vaikka mittauksia vielä tulisikin. Tilauksessa pitää mainita kaikista muutoksista ja tulevista mittauksista. Huomaa, että mittakirjoilla on kahden viikon toimitusaika. Kevään ruuhka-aikana ja kesäloma-aikaan toimitusaika saattaa olla pidempikin. Kaksi viikkoa lasketaan siitä, kun tilaus on tehty ja kaikki mittaukset on toimitettu siihen kun mittakirja pitää olla valmis (yleensä 4 vrk ennen kisaa). Jos tarvitset nopeampaa toimitusta, sovi siitä etukäteen. Muuten saatat jäädä ilman mittakirjaa. Alle kahden viikon toimituksista peritään pikatoimituslisänä tuplamaksu.

Kaikkiin kisoihin, mukaan lukien Slam Suursaari Race, EM-kisat ja ÅF Offshore Race voi ilmoittautua ennen kuin mittakirja on valmis.

Uusien mittakirjojen osalta on syytä aina mainita tilauksessa venetyyppi köliversioineen, jotta voimme selvittää löytyykö ko. veneelle runkotiedostoa.

Leave a Reply