Mittakirjat BOWille ja MM-kisoihin.

Mittakirjojen BOWille tulee olla valmiina 25.7. mennessä ja MM-kisoihin 2.8. mennessä.

Kesälomakaudesta johtuen mittakirjoilla voi olla pidempi toimitusaika kuin normaali kaksi viikkoa. Toimitusaika alkaa siitä kun mittakirja on tilattu ja kaikki mittaukset tehty ja toimitettu. Tämä tarkoittaa sitä, että BOWille ja MM-kisoihin tulevat uudet mittakirjat ja mittakirjamuutokset pitää tilata heti ja mittaukset suorittaa ensi tilassa. Jos tämä ei ole mahdollista painavista syistä, on sovittava hyvissä ajoin (eli NYT) poikkeusmenettelystä. Mitään takeita poikkeusmenettelyn onnistumisesta ei kuitenkaan ole.

Edellisestä seuraa luonnollisesti se, että mittakirjamuutokset BOWin ja MM-kisojen välillä eivät ole mahdollisia edes erityistapauksissa.

Jos mittakirjassa on maininta puuttuvista mitoista (esim. masto punnittava ennen XX), mittakirja ei tule kelpaamaan MM-kisoissa.

Leave a Reply