MM 2012 – Update

ORCi MM 2012 Särkällä 4.-11.8.

ORC päätti vuosikokouksessaan Puerto Ricossa myöntää avomeripurjehduksen MM-kisat Suomeen. Kilpailut järjestetään Helsingissä Särkällä 90-vuotisjuhliaan viettävien Merenkävijöiden toimesta. ORCi MM-kilpailujen pääsponsorina tulee olemaan Audi.

Ensimmäiset ilmoittautumiset MM-kisoihin on jo otettu vastaan.

Katso lisätiedot www.merenkavijat.fi/orcworlds2012 ja ilmoittaudu jo nyt!

BOW 2.-4.8. ja X-41 MM-kisat NJKlla

NJK järjestää juuri ennen ORCi MM-kilpailuja lämmittelyregattana toimivan Baltic Offshore Weekin, joka tarjoaa loistavan mahdollisuuden treenata ratamanöövereja MM-kisojen alla. Heti Särkän ORCi MM-kilpailujen jälkeen NJK järjestää myös X-41 veneiden MM-kilpailut. Särkällä ja Valkosaaressa tullaankin näkemään elokuun alkupuoliskolla poikkeuksellisen juhlava joukko isoja avomeriveneitä.

Leave a Reply