Volvo Suursaari Race 2011 – Scratch sheet

Datapankista Volvo Suursaari Racen vertailutaulukot. HUOM! tulosta vain oma vertailutaulukko, joka on yksi- tai kaksisivuinen (ORC2), ei koko pdf-tiedostoa.

Vertailutaulukkoa käytetään seuraavasti: Laske oma purjehdittu aikasi kääntömerkillä ja valitse lähimpänä ko. aikaa oleva sarake ko. kääntömerkin kohdalta. Sarakkeesta näet kuinka paljon eri veneet saavat olla edelläsi (negatiivinen luku) tai perässäsi minuuteissa, jotta olisitte tasoitetussa ajassa tasoissa. Esimerkki: RUS-913 Pifagor saapuu Kotkan Menoon 10:30 lauantaiaamuna. Sen lähtö oli perjantaina 21:00 eli purjehdittu aika 13:30. Lähin sarake on 13:11, joka on melko tarkka (voi interpoloida 15:04 sarakkeen kanssa). Premium pitää olla tuossa vaiheessa vähintään 76,8 minuuttia perässä (tarkasti interpoloiden 78,5 minuuttia), jotta se on tasoitetussa ajassa takana.

Huomaa, että vertailutaulukossa käytetyt etäisyydet eivät ole tarkkoja, sillä maali- ja lähtölinjan sekä kääntöpoijun tarkkaa paikkaa ei vielä tiedetä, joten viralliset tulokset saattavat olla hiukan poikkeavia.

Leave a Reply