ORC-mittakirjojen toimitus on alkanut

2011 ORC-mittakirjojen toimitus on alkanut. Muista hakea mittakirjaa hyvissä ajoin ennen kilpailua. Mittakirjoilla on kahden viikon toimitusaika ja kesällä mahdollisesti pidempikin.

Ensimmäiset mittakirjat löytyvät jo täältä. Kommenttikenttään kannattaa laittaa tieto ensimmäisestä kilpailusta, jotta mittakirjan saa ennen sitä. Mittakirjan voi tilata, vaikka mittaukset ovat vielä kesken. Laita tällöin kommenttikenttään tieto tulevista mittauksista (esim. “Uusi fokka tulossa, mittaus toukokuun alussa”).

Uusiin (veneellä ei aimmin ORC Club, ORCi- tai IMS-mittakirjaa) ORC Club mittakirjoihin vaaditaan lisäksi hakemuksen täyttäminen käyttäen tätä www-hakemusta.

GR:ään lähtevät veneet tarvitsevat mittakirjan vasta kesäkuun loppupuolella (mittakirjatilaus kannattaa toki hoitaa heti!). Ilmoittautuessa ei tarvita mittakirjaa eikä mittakirjaa tarvitse lähettää järjestäjille, pyydettäessä riittää linkki Suomen mittakirjoihin. Jos kyse on veneen ensimmäisestä mittakirjasta, kannattaa kuitenkin olla yhteydessä mittamieheen ennen ilmoittautumista.

Leave a Reply