LYS Itäsyndikaatti 2010 – lopputulokset

Täältä löytyy Itäsyndikaatin tulokset luokittain ja osallistujat seuroittain.


Christer Helenelund kertoo Itäsyndikaatista seuraavasti:

"Intressant här är att Östsyndikatets alla delseglingar även var delseglingar i ProSailor LYS Ranking, vilket gör en jämförelse av rankingresultaten intressanta. Etta, två och trea i Östsyndikatets lilla klass blev 3, 4 och 9 i ProSailor LYS Ranking, medan stora klassens etta, två och trea bara blev 9, 8 och 15 i ProSailor LYS Ranking. Poängräkningssystemen skiljer sig en del – I Östsyndikatet får man bara räkna in de fyra bästa placeringarna varefter man dessutom får ett aktivitetspoäng/delsegling för alla delseglingar som överskrider två.
 
För övrig information om Östsyndikatet se:
 
 
Mvh,
 
Christer Helenelund
Prisdomarnämndens ordförande
Borgå Segelsällskap r.f.
040-5565365"