BOW 2011 Tallinn

Baltic Offshore Week 4.-7.8.2011 Tallinnassabowlogo

Avomeripurjehduksen yhdistetyt Suomen- ja Viron mestaruuskilpailut käydään vuonna 2011 Tallinnassa. Kilpailujen järjestäjinä toimivat HSK ja Kalev Jahtklubi. Kilpailut ovat avoimet kansainväliset ORCi -mestaruuskilpailut, joihin voivat osallistua kaikki veneet, joilla on ORCi tai ORC Club mittakirja.


Kalev on erittäin kokenut kilpailunjärjestäjä ja Tallinna tarjoaa loistavat puitteet purjehduskilpailuille aivan sataman edustalla. Tapahtumasta tuleekin varmasti korkeatasoinen sekä urheilullisesti että sosiaalisen ohjelman osalta. Alustavan kilpailuohjelman mukaan regatta on nelipäiväinen ja kilpailuohjelmaan kuuluu rannikko- ja ratapurjehduksia. Pitkää yön yli kestävää avomerikilpailua ei purjehdita.

  

Tarkempia lisätietoja BOWista tulee lähiaikoina.

 


2011_bow_esite_600x840