SPL Tuloslaskentakurssi

Suomen Purjehtijaliitto järjestää purjehduskilpailujen tulostenlaskentakurssin iltakurssina Espoossa maanantaina 21.4. klo 18-21. Kurssi järjestetään SPL:n toimitiloissa Espoossa (Westendinkatu 7, VIA-Groupin talo).

SPL tuloslaskentakurssi, ratakilpailut

Kurssi on tarkoitettu kaikille purjehduskilpailujen tulosten laskennasta kiinnostuneille henkilöille ja edellyttää tietokoneen käytön perustaitoja. Jokaisella kurssilaisella tulee olla mukanaan oma tietokone. Kurssi ei edellytä aiempaa kokemusta tulosten laskennasta.

Kurssin tavoitteena on antaa valmiudet purjehduskilpailujen tulosten laskemiseen ratakilpailuissa (ma 21.4.) Lisäksi kurssilla käsitellään lyhyesti myös muita tulosten laskentaan liittyviä käytännön toimenpiteitä, kuten viestintä rata-alueelle ja tulosten julkistaminen.

Kurssin kouluttajana toimii Matti Nirkko. Kurssin hinta on 15 €/ osanottaja sisältäen kurssimateriaalin sekä kahvin/teen ja sämpylän. Kurssi laskutetaan seuroilta jälkikäteen. lmoittautumiset Purjehtijaliittoon 15.4.2008 mennessä sähköpostilla  toimisto@POISTApurjehtija.fi.