AMP-koulutus 2008

Koulutuspäivää ei järjestetä samassa muodossa kuin aikaisempina vuosina, vaan kahtena erillisenä arki-koulutusiltana. Toive on, että järjestely sopii paremmin tämän päivän kiireellisille ihmisille, jotka haluavat viettää aikaa perheensä kanssa kevätviikonloppuisin. Tulemme järjestämään huhtikuun aikana kaksi koulutustilaisuutta.

Tilaisuudet ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua. 

Ensimmäinen koulutustilaisuus on torstaina 10. huhtikuuta, yhdistyksen kevätkokouksen yhteydessä ravintola Blue Peterissä, Lauttasaaressa (kts. kokouskutsu ). Tilaisuudessa käsitellään mm. uudistuneet turvamääräykset kaudelle 2008, joissa paljon muutoksia etenkin henkilökohtaisiin varustevaatimuksiin. SailTechin edustaja kertoo muutoksista ja esittelee uusien määräysten täyttäviä tuotteita. Tule myös kuuntelemaan esitelmiä eri tasoitussäännöistä (IRC, LYS ja ORCi). Ravintola on auki, tervetuloa viettämään avomerikauden avajaista!

Toinen koulutustilaisuus järjestetään niin ikään Blue Peterissä, tällä kertaa tiistaina 29. huhtikuuta kello 18 alkaen, jolloin aiheena on mm. tuloslaskentatyöryhmän esitys päätelmistään koskien ORC tuloslaskentaa kauden 2008 rankingkilpailuissa, sekä esitys uudesta Baltic Offshore Weekistä sekä siihen suunnitelluista järjestelyistä.

Tervetuloa toivoo koulutuskomitea!

Leave a Reply