Gullkronakappseglingen 2007

Tämän vuoden Gullkrona purjehdittiin kevyehköissä tuulissa…

Årets upplaga av Gullkronakappseglingen kunde trots det myckert ostadiga vädret under veckan genomföras i prima förhållanden om och i mestadels lätta vindar sällan över 5 m/s som vid starten kom från SW för att under natten och följande dag sakta vrida mot NW. Nio båtar startade i IMS-klassen och 3 i LYS och alla fullföljde, även den LYS-båt som blivit efter och fastnade på slutet i ett bleke och fick uppleva ännu en soluppgång till sjöss. Från ASS deltog fyra båtlag men från andra föreningar i regionen inte en enda. Kappseglingen ingår i IMS-klassen riksranking.

Vuoden 2007 Gullkronakilpailu käytiin enimmäksen kevyenpuoleisissa tuulissa, lähdössä klo 20 luonaasta ja kilpailun aikana hitaasti kääntyen lopussa luoteesta. Moni vene koki melko tyyneen hetken keskiyön aikoihin. Yksi epäonnekas LYS-vene juuttui loppumatkalla pläkään ja ehti kokea toisenkin auringonnousun kisan aikana mutta jatkoi sitkeästi maaliin asti. Järjestävän seura veneitä oli mukana neljä mutta alueen muista seuroista ei ensimmäistäkään. Kilpailu on osaa valtakunnallista IMS-rankingsarjaa.

Vandringspris/Kiertopalkinnot 2007 IMS:

Gullkronapokalen (IMS overall): 2007: FiftyFUN
Hangö Segelförenings pokal vid ASS 100års jubileum (IMS/GPH ->645,0) : 2007: Jumpin’ Jack Flash
Flamingo-pokalen 1900 (IMS/GPH 645,1 ->): 2007: FiftyFUN

Vandringspris/Kiertopalkinnot 2007 LYS:

Kommodor KG Källströms Minnespokal 1971 (LYS overall): 2007: Irenia
Defenders pris 16.7.1910 (LYS 1,11 ->): 2007: –
Esbo Dames Hederspris (LYS -> 1,10): 2007: Irenia

RESULTAT – TULOKSET – 2007

IMS- resultat – IMS- tulokset
LYS-resultat – LYS-tulokset

Leave a Reply