VSSR 2007

Volvo Suursaari Race purjehdittiin 8-10.6 ihanteellisissa kesäolosuhteissa. Kisassa lähti matkaan 142 venekuntaa, näistä  51 IMS luokissa. Perinteiseen tapaan Suursaaren kiertäminen osoittautui vaikeaksi oikukkaiden tuuliolosuhteiden takia, ja käytännössä siellä tapahtui uusintalähtö.
Kisajärjestelyt toimivat jälleen hyvin.
IMS 1 luokan voiton vei Anders Nordströmin Xanta Maria. IMS 2 luokassa nopein oli Pauli Wetterstrandin Ilmarinen. Kolmosluokassa Leif Ramm-Schmidtin Tarantella II uusi viime vuotisen voittonsa lyömällä Tom Finellin Fortina Funin runsaalla minuutilla lasketussa ajassa. Ratkaisu tapahtui jälleen loppusuoralla Finellin johtaessa vielä Hramtsowin kohdalla.

Mitalistit olivat:
IMS 1
1. Xanta Maria, Anders Nordström
2. Stella, Vesa Särkikangas
3. Magia, Marcus Hongisto

IMS 2
1. Ilmarinen, Pauli Wetterstrand
2. Astraia, Jussi Pietinalho
3. Jumpin´Jack Flash, Juha Korhonen

IMS 3
1. Tarantella II, Leif Ramm-Schmidt
2. Fortina Fun, Tom Finell
3. Minnamari, Tapani Juva

Täydelliset tulokset väliaikoineen Volvo Suursaari Racen kotisivuilla.

Raportteja ym: