First 31,7 Luokkaliitto

Suomen First 31,7-purjehtijoiden kotisivut on avattu osoitteessa www.first317.fi

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää purjehdusta First 31.7 veneillä niin kilpakentillä kuin retkipurjehduksilla. Kilpailuissakin pääpaino kohdistuu yhdessä oloon ja yhteishengen luomiseen nuoressa luokassamme. Purjehduksen lisäksi pyrimme järjestämään myös muuta  sosiaalista toimintaa.

First 31.7 luokkatoiminta käynnistyi Suomessa kesällä 2006 Hangon regatassa, jolloin luokan kiertopalkinto jaettiin ensimmäisen kerran. Kotisivujen perustamisesta ja Suomessa sovellettavista luokkasäännöistä päätettiin venemessuilla Helsingissä 9.2.2007 seitsemän First 31.7 venekunnan ollessa edustettuna.

Sähköpostilistallamme on tällä hetkellä 9 First 31.7 venekuntaa. Mikäli omistat ja/tai purjehdit First 31.7:lla, mutta kuulit meistä vasta nyt, lähetä viesti osoitteeseen:  perttu.ronkko(miumau)first317.fi tai henrik.andersson(miumau)first317.fi. Sähköpostilistallemme pääsevät toki myös kaikki luokan toiminnasta kiinnostuneet tai vasta veneen hankkimista harkitsevat.

Leave a Reply