Avomeripurjehtijat ja United Bankers yhteistyöhön

Avomeripurjehtijat ry ja United Bankers Omaisuudenhoito Oy (UB) ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tavoitteena on edistää suomalaista avomerikilpapurjehdusta…

UBsekä tehdä United Bankersin sijoituspalveluita tunnetuksi purjehtijoiden keskuudessa. Avomeripurjehtijat suosittelee jäsenistölleen UB:n palveluita ja vastineeksi UB sponsoroi suomalaista avomeripurjehdusta.

Yhteistyön ensimmäisenä projektina tulee olemaan United Bankersin marraskuussa lanseeraama UB Pohjoismaat -osakeindeksilaina. Tämän sijoituslainan tuotto on sidottu Pohjoismaisten osakemarkkinoiden kehitykseen samalla, kun sijoittajan pääoma on turvattu. Osakeindeksilainat ovat vallankumouksellisia sijoitustuotteita, joilla voi saada osakemarkkinoiden kehitykseen sidotun tuoton ilman pääoman arvon alenemisen riskiä. UB:n tavoitteena on markkinoida ehdoiltaan Suomen parhaita indeksilainoja.

UB palauttaa Avomeripurjehtijoille 75 % purjehtijoiden merkinnöistä kertyneistä merkintäpalkkioista. Tällä projektilla hankitut varat käytetään kokonaisuudessaan vuoden 2007 IMS-mittakirjamaksujen subventointiin. Minimitavoitteena on saada kaikille ensimmäistä mittakirjaansa tilaaville veneille ilmaiset mittakirjat. Mikäli varoja riittää, maksetaan kertyneistä tuotoista myös vanhojen IMS-veneiden mittakirjojen kulut. Yhteistyön onnistuessa parhaalla mahdollisella tavalla kaikilla veneillä on ilmaiset IMS-mittakirjat vuonna 2007.

Mikäli haluat merkitä UB Pohjoismaat osakeindeksilainaa, tilaa lainaesite ja merkintälomake sekä kirjoita merkintälomakkeen ”lisätietoja” -kohtaan ”Avomeripurjehtijat” ja sen veneen nimi, jossa purjehdit, niin merkintäsi lasketaan mukaan purjehtijoiden kiintiöön.

Lainaesitteen ja merkintälomakkeen sekä lisätietoja osakeindeksilainoista tai UB:n palveluista saat osoitteesta www.ubomaisuudenhoito.fi tai soittamalla (09) 2538 0300.

Leave a Reply