Tasoitussääntötoimikunta

Tasoitussääntötoimikunta ottaa kantaa mitta- ja tasoitussääntöihin (IMS, ORC Club ja LYS) liittyviin ongelmiin…

Kausi on päättynyt ja keskustelu on siirtynyt jälkipuheisiin. Näissä on usein tullut esiin kanssakilpailijoiden liian edulliset mittaluvut tai väärin perustein lasketut tulokset. Hyvin toimiva sääntö edellyttää että on mahdollista korjata syntyneitä virheitä ja parantaa toimintaa tulevalla kaudella.

Avomeripurjehtijat ry:n tasoitussääntötoimikunnan tehtävänä on nimenomaan ottaa kantaa mitta- ja tasoitussääntöihin liittyviin ongelmiin. Toimikunta ei vielä ole vastaanottanut yhtään valitusta. Voit jättää viestisi luottamuksellisesti tasoitussääntötoimikunnan puheenjohtajalle Jussi Heikoselle (heikonen@POISTAcsc.fi, puh. 050-3819 808, os. Ylisrinne 10 B 5, 02210 ESPOO).

Leave a Reply