Peto Jr 3. Travemündessä

Peto Jr pronssille Sportsboat German Openissa…

Riku Ruokolahden kipparoima Beneteau 25 -vene Peto Jr otti arvokkaan kolmannen tilan maailman toiseksi suurimmassa purjehdustapahtumassa Travemünder Wochessa. Heinäkuun lopussa purjehdittu Sportsboat-luokan kilpailu oli sekä Saksan avoin mestaruuskilpailu että yksi neljästä urheiluveneiden Euro League -osakilpailusta.

Peto Jr osallistui kesän aikana kolmeen kansainväliseen regattaan Kielin, Warnemünden sekä Travemünden viikoilla. Kesän 35 ratakilpailun jälkeen menestystä alkoi syntyä. Travemündessa Peto Jr oli selkeästi nopein kilpailun Beneteau 25 -veneistä.

”Kovatasoisessa yksityyppiluokassa venevauhti ja veneenkäsittelytaidot kasvaa nopeasti. Kun radalla on paljon samanlaisia, kokeneiden miehistöjen ohjastamia veneitä, hioutuu veneistä pikkuhiljaa irti niiden todellinen potentiaali. Perimme vauhtimme Beneteau 25 -luokan avuliailta huippuveneiltä. Travemünden Sportboat-regatassa saimme ulosmitattua kesän aikana syntyneen vauhtimme”, Riku Ruokolahti kertoo.

Kilpailun voitti puolalainen Tradewind kipparinaan Artur Pomorski. Toiseksi sijoittui Sportsboat – luokan vanha konkari Jens Hartwig Brenta 24 -veneellään.

Lisätietoja:
http://www.travemuender-woche.net/ 
Riku Ruokolahti, riku@t-media.fi, 0400 512 200

Leave a Reply