Tervetuloa AMPn uusille kotisivuille, osa 2

Käyttäjien palautteen innoittamana siistimme hieman etusivua.

Sivuja tullaan vielä kovasti viilaamaan, joten palautetta ulkoasusta ja toimivuudesta vastaanotetaan mielenkiinnolla. Parhaiten se onnistuu tästä.

Palautetta on myös tullut koskien uusien sivujen käyttöä verrattuna vanhaan sivuun. Pyrimme mahdollisuuksien puitteissa säilyttämään vanhojen sivujen rakenteen, joskin uuden tekniikan mukanaan tuomat edut johtavat väistämättä uuden järjestelmän oppimiseen.

Sivujen rakenne tulee lähiaikoina vielä hieman muuttumaan, joten pyydämme kärsivällisyyttä teiltä kaikilta. Tavoitteena on muunmuassa mahdollistaa ilmoittautuminen ranking-kisoihin ja muihin tilaisuuksiin sekä tulosten hakeminen eri kriteerein (esim miten tietty vene on pärjännyt tietyssä kisassa kautta aikojen).

Leave a Reply