WB-Sails round the boys race

(c) Sailpix

Sunnuntaina 4.6 kisattu WB-Sails round the buoys Race -ratakisa tarjosi täydelliset purjehdusolosuhteet kaikkiaan 31:lle tiimille. Veneet oli jaettu kahteen luokkaan ja lähtöjä kisassa oli kolme. Lännenpuoleinen tuuli puhalteli 14-20 solmun lukemia ja sää oli aurinkoinen Ytterskärin rata-alueella. Tulokset laskettiin ORC:n triple number time on time tasoituskaavalla.

ORC A –luokan voittoon purjehti X-41 Xini Freedom tasaisella sarjalla 2-2-3.  Toiseksi tuli Oneoff Eesti Media ST sarjalla 5-3-1 ja kolmanneksi X-41 Mercedes-AMG sarjalla 1-1-9. Luokassa oli kaikkiaan 14 venettä.

ORC B –luokassa vakuuttavaan voittoon purjehti Finngulf 331 FinnFUN puhtaalla sarjalla 1-1-1. Hopeatilan nappasi X-99 Vinca sarjalla 3-3-5 ja kolmanneksi purjehti First 31.7 Fun First sarjallaan 6-4-2. Veneitä luokassa oli 17 kappaletta.

Tulokset Hoskin sivuilla

Kuvia ja tunnelmia Avomeripurjehtijoiden Facebook-sivuilla.

Kisakuvia Sailpixissä.